Cutey Honey Flash {Magyar Rajongói Oldala} Kawaru wa yo!
Üdvözöllek

 Üdvözöllek Magyarország első és egyetlen Cutey Honey F animével ill. mangával foglalkozó oldalán. Mivel még csak most nyílt, így elég kezdetleges,  de folyamatosan bővül információval, fordításokkal, letöltésekkel, képekkel. Remélem megtetszik az oldal és visszanézel máskor is.

Szerkesztő: Honey

 

1. Fejezet Kész
2. Fejezet
Szkennelés alatt

1. rész (anime)
Szerelem Nevében! Első átváltozások!
2. rész (anime)
Egy fiatal hölgy eltökéltsége! Egy virág a naplementében!
[Megnézem]
1. fejezet (manga)
Csodálatos átváltozás: Cutie Honey színre
[Letöltöm]

 

 
Trailer
 
Menü

Főoldal
Történet
Szereplők
Extrák
Oldalról
Vendégkönyv

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazás

 
Cutey Honey F

'97-es anime/manga feldolgozás. Az eredeti történetet 1973 készítették, de a Cutey Honey F teljesen eltérő a többi feldolgozástól, mivel más volt a célközönség. Ez egy magical shoujo típusú anime, ami egy 16 éves lányról szól. Kisaragi Honey egy bentlakásos iskola legnépszerűbb diákja. 16. szülinapja alkalmából találkozna tudós apjával, de a hírhedt Panther Claw elrabolja a szeme láttára. Egy titokzatos idegen megjelenik és átad egy gyűrűt meg egy nyakláncot, aminek a segítségével átváltozik Cutey Honey-vá illetve különféle Honey-ká, ezáltal megpróbálja kiszabadítani az apját.

 

 
Manga Fordítás


Egyedülálló módon csak ezen az oldalon olvashatod Yukako Iisaka által készített Cutey Honey F mangáját. Mind a fordítást ill. szekennelést én készítem, azaz oldal szerkesztője. Mivel ez az első fordításom így lehetnek benne hibák. Minden észrevételt, tanácsot szívesen várok. Remélem élvezni fogod a manga olvasását.

1. kötet
1. fejezet
2. fejezet
-Szkennelés alatt-
3. fejezet
4. fejezet
Extra

 
Partner oldalak

  Légy te itt!  Légy te itt! Légy te itt!

Légy te itt! Légy te itt! Légy te itt! Légy te itt! Légy te itt!

Jelentkezni lehet a vendégkönyvben ill. a chatben!

 

 
Oldal Információ
Szerkesztő: Honey 
Téma: Cutey Honey F(lash) 
Design: 2.0 by Honey 
Tárhely: G-Portál 
Nyitás: 2013. 11. 02.
Ajánlott böngésző: Google Chrome (1280x1024)

Az oldal nem áll semilyen kapcsolatban Toei AnimationYukako Iisaka, Go Nagaival. Ez egy rajongói oldal, saját szöveggel, fordítással, amiket nem szeretnék más honlapon látni az engedélyem nélkül!

Lehetnek elcsúszások más böngészőben vagy felbontásban!

Így kell kinéznie: (katt).

 
Statisztika
Indulás: 2013-10-28
 
Cutey Honey vs. Sailor Moon

Először is, itt nem arról szeretnék írni, hogy melyik a jobb vagy melyik a rosszabb anime/manga, személy szerint mindkettőt nagyon szeretem, de gondolom sokakban felmerült a kérdés, miért hasonlít egymásra ennyire ez a két anime.

Cutey Honey F széria, Sailor Moon Stars befejezése után jelent meg egyből. Sailor Moon hatalmas népszerűsége és a befejezése után hagyott űr miatt dolgozták fel újra a Cutey Honey történetét. Leginkább talán a Sailor Moon rajongói miatt készítették el ezt a feldogozást. Vettek egy alaptörténetet, ami jelen esetben a Cutie Honey-t és átformálták kissé, "lányosabbá", kivették belőle "ecchi-séget". Ha a karakter designt is nézzük, teljesen olyan, mint a Sailor Moon Stars-é, de ez se véletlen, hiszen a Cutey Honey F-en ugyanaz a stáb dolgozott, mint a SM Stars-én.


Nem csak külsőleg, de még a cselekményekben, szereplőkben is fellelhetünk hasonlóságokat. Mindkét anime epizódikus. Van egy alapszituáció, az ellenség kisebb hatalmú katonái erőszakkal megpróbálnak megszerezni valamit például a CHF-ben valamilyen tárgyat, SM-ben energiát, tiszta szívet stb. és ezeket próbálják átváltozva a hősnőink megakadályozni. Későbbiekben viszont harcolniuk kell a főellenségeikkel CHF-ben Zora és annak hű alattvalója Sister Jill és párhuzamot vonhatunk az SM első szériája főellenségeivel Queen Metalia és a hű alattvalója Queen Beryl. Még talán fellelhető egy igazán szembetűnő hasonlóság a két sorozatban, hogy mind a kettőben van egy  titokzatos lovag, akik maguk után virágot hagynak. CHF-ben Tasogare no Prince, SM-ben Álarcos férfi. De történet előre haladtával kiderül ki is valójában és mi a célja a titokzatos lovagnak, ami eltér az Álarcos férfiétól.

Ha már a hasonlóságot kiveséztük, most jöjjön egy hatalmas különbség a két főkarakter között. Honey okos, talpraesett, tehetséges és az iskolájában a legnépszerűbb ezzel ellentétben Usagi lusta, enyhén butácska, nyafogó nagy csecsemő és nem mondható népszerűnek. Harcokban is jóval magabiztosabb Honey, mint Usagi, talán azért is, mert Honey apját elrabolják és ki szeretné szabadítani így Honey talán sokkal motiváltabb.

Tény és való, hogSailor Moon nagyobb sikereket könyvelhet el magának, de a Cutey Honey F nem csak egy Sailor Moon utánzat. Ismételem én mindkét történetet nagyon szeretem, remélem az írásom is sugallja, hogy ez csak egy összehasonlítás és nem fikázás. :)

 

 

Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)